Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Zseniális reklámmal népszerűsítik a szexet

2014. október 21. 09:00 - Pintér Dániel Gergő

Elkészült a világ első szexhirdetése, amely nem konkrét terméket vagy szolgáltatást, hanem magát a nemi aktust kívánja népszerűsíteni - legalábbis ezt állítja Matus The FirstBerlinben élő szlovák alkotó.

Metropolitan Film Institute egyperces videójában nincs vulgaritás, főszereplői egy ceruza és egy hegyező, a legfőbb üzenete pedig. hogy az ágyban szakítsunk a megszokott, unalmas rutinnal. A 26 éves szerzőnek nem volt más célja a reklámmal, minthogy felhívja a figyelmet annak a veszélyeire, amikor a párkapcsolatokban az együttlétet már csak a megszokás hajtja. Matus The First elmondása szerint a spot a szeretkezés mellett az emberi gondolkodásra, az érzelmek kihűlésére is reflektál.

Ahogy korábban írtunk róla, a szex Public Relations szempontból egyébként igen kényes téma: a Durex kampánya például néhány hónapja hatalmasat bukott a közösségi médiában. Akkor az innovatív óvszermárka arra kérte követőit a Facebookon, szavazzanak, hogy a világ melyik városában induljon el legújabb szolgáltatásuk. A cég azt sugallta, hogy egy mobil alkalmazás segítségével bármikor lehet óvszert rendelni, akár azonnali kiszállítással.

A legtöbb szavazatot egy Batman nevű város kapta, jóval megelőzve olyan nagyvárosokat, mint New York, London vagy Párizs. A szuperhőssel azonos nevet viselő település valóban létezik: egy törökországi muszlim tartomány központjáról van szó, ahol tabu az óvszerhasználat. A probléma elkerülhető lett volna például úgy, ha előre megadnak opciókat ahelyett, hogy a felhasználókra bíznák a városnevek beírását. A szolgáltatást végül sem Batmanben, sem máshol nem vezették be, a Durex szóvivője pedig elmondta, hogy új irányba terelik a cég közösségi médiabeli tevékenységét.

/Forrás: Mirror, Média 2.0/

1 komment
Címkék: reklám youtube szex

A bejegyzés trackback címe:

https://media20.blog.hu/api/trackback/id/tr426810351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vili Doli 2014.10.21. 12:18:34

Na jól nézünk ki, ha már a szexet is reklámozni kell!

Egyébként ez nem valami írószerreklám volt kissé? Én ceruzahegyezőt láttam különféle ceruzákkal.
Jól ki lett hegyezve, nem vitás.
süti beállítások módosítása