Gundel Takács Gáborral indul az idei Média 2.0 Meetup

2015. január 27. 15:15 - Háhner Petra

Idén is folytatódik a Média 2.0 blog által szervezett kommunikációs meetup. Legközelebb február 24-én (kedden) várunk mindenkit az Ötkertben, Gundel Takács Gábor műsorvezető és sportriporter előadásával. Kapunyitás 18:30-kor. Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Több mint húsz éve a pályán

Gundel Takács Gábor műsorvezető és sportriporter nevét és hangját az egész ország ismeri. Tévés karrierjét 1983-ban, 19 évesen kezdte a Telesport című sportmagazin szerkesztőségében, azóta foglakozott rádiózással, vezetett kvízműsort, tehetségkutatót, dolgozott kereskedelmi csatornánál és köztévénél is.

 

gundel.jpg

 

Gundel 1992-ben a nyári olimpiai játékok kommentátora lett, majd az 1993-ban indult Játék határok nélkül című nemzetközi televíziós vetélkedő házigazdájaként vált országosan ismertté. Azóta a legkülönbözőbb műfajokban próbálta ki magát, miközben továbbra is rangos sportesemények kommentátora volt: legutóbb a 2014-es Labdarúgó-világbajnokság helyszínéről tudósított.

Neve összeforrt a sikeres kvízműsorokkal : az Áll az alku című táskanyitogatós műsort a TV2-nél vezette, majd jött a Maradj talpon! az M1-en, amivel kapcsolatban az egész ország találgatta, hogy hová esnek a játékosok, amikor rossz válasz esetén kinyílik alattuk a csapóajtó, és eltűnnek a süllyesztőben. 2013-ban újabb saját vetélkedője indult a Következő! címmel, és a (csak Magyarországon) Játék határok nélkül  névvel eladott nemzetközi vetélkedőt is vezette .

Itt a lehetőség, hogy tanuljon tőle

Gundel Takács Gábor a februári meetupon életpályájáról, szakmai tapasztalatairól, a kereskedelmi és közszolgálati média közötti különbségekről fog beszélni, de szó lesz az új média szerepéről és az interaktív televíziózásról is. A közönség is kérdezhet az előadás után. Továbbra is célunk, hogy színvonalas, és egyben kötetlen hangulatú platformot biztosítsunk a szakma jelenlegi és jövőbeli szereplőinek, ahol hivatásuk kiemelkedő képviselőitől hallgathatnak előadásokat.

 

_MG_0074k.jpg

 

Az őszi programsorozatra több száz résztvevő látogatott el. Szeptemberben Tanács János (BME) tartott kríziskommunikációs gyorstalpalót, Varga Attila, Sixx (Index.hu) pedig arról beszélt, hogyan neveljük újságíróként a trolljainkat. Októberben Hanga Zoltán az állatkerti PR-ról, Aczél Petra (BCE) pedig a médiatudatosság kérdéséről tartott előadást. Novemberben Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója a bulvármédia és a kereskedelmi tévék szimbiózisáról, Sas István reklámszakember pedig a mémek és a reklámok kapcsolatáról beszélt. A korábbi előadások egy része megtekinthető a Youtube-csatornánkon.

A februári kommunikációs meetupon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a honlapunkon vagy a meetup.com-on lehet. Minden friss infó megtalálható az esemény Facebook-oldalán. Mindenkit szeretettel várunk. Ülőhelyeink száma korlátozott, ezért megéri időben érkezni. 

A kép forrása: MTVA

Szólj hozzá!
Címkék: meetup

A bejegyzés trackback címe:

https://media20.blog.hu/api/trackback/id/tr907115065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása