Szeretnéd, ha tízezrek olvasnának?

Érdekel a média vagy a kommunikáció világa, és szeretsz írni? Fejlődni szeretnél? Profi csapatunkban megteheted. Ha írnál ide, írjál ide!

Rólunk

A nyomtatott sajtó haldoklik, de már a podcastnak is leáldozott. A tévé felköltözött az internetre, az internet meg bele a tévébe. Mi jön még? Keressük a válaszokat.

Impresszum

Partnerünk

bme_kommedia_logo_sz_h.jpg

Meetupunk helyszíne

kuplung.png

 

A Média 2.0 Meetup rendszeres előadássorozat kommunikációs, illetve médiás témákban. A korábbi és a friss meetupokat itt találja.

 

Szponzorálná az eseményeket? Ide kattintson!

Közösség

Friss topikok

CC

Creative Commons Licenc

Sziget vs. Bánkitó: túlzás színpadot márkáról elnevezni?

Somody Evelin | 2017.05.27. 09:29 |

Két nagyon más fesztivál - egy kicsi és egy nagy: más üzleti modell és más versenytársak. Ilyen ellentétes pólusok jellemezték szerdai meetupunkat, ahol a Sziget és Bánkitó fesztiválok kommunikációja volt téma. De mitől ilyen nagy a szakadék a kettő között? Miért kell másképp táplálni a kétféle közönség érdeklődését? Nem is gondolnánk, de néha a marketingeseket is féken kell tartani, és sok múlik a szervezők találékonyságán és ötletein, amit könnyű túltolni. Kádár Tamás, a Sziget Kft. cégvezetője és Schönberger Ádám, a Bánkitó Fesztivál főszervezője osztották meg tapasztalataikat kerekasztal-beszélgetésünkön.

Uj Péter: ezen a meccsen az egyik fél nem tartja be a szabályokat

Krázsik Fanni | 2017.05.23. 09:49 |

A május 4-én megrendezett fideszes lakossági fórumon történtek kapcsán beszélgetést szervezett az ELTE BTK Média tanszéke a médiában egyre gyakrabban előforduló inzultusokról. A 444.hu-s Halász Júlia fizikai bántalmazása óta már hetek teltek el, de a rendőrség végzésére még sokat kell várniuk. Azóta a szerkesztőség mindennapjainak jelentős részét a bizonyítékok megszerzése teszi ki. Uj Péter főszerkesztő nem túl bizakodó: úgy érzi, egy olyan meccset játszanak, amiben kiegyenlítetlenek az erőviszonyok.

Forbes-főszerkesztő: az újságírás egy elismeréshiányos szakma

Kemény Gabriella | 2017.05.22. 11:08 |

Galambos Márton, a Forbes főszerkesztője felélesztette a 2013-ban megszűnt Minőségi Újságírásért-díjat, májusban már pályázhatnak az újságírók. A főszerkesztő a Média 2.0-nak elmondta, szerinte az újságírás egy elismeréshiányos szakma, ezért nagy szükség van arra, hogy szakmabeliek időről időre elismerjék egymás munkáját.