Nem Snoop Dogg az egyetlen celeb, aki bakizott a földrajzzal

2016. március 23. 08:50 - Szentléleky Szabó Ágnes

Egy földrajzbakinak egy hét alatt az lett az eredménye, hogy Snoop Dogg valószínűleg fellép a erdélyi Marosbogáton, vagyis a tévedésből a rapper és a település is a lehető legjobban jött ki. Előfordult már más hírességekkel is, hogy gondja támadt a földrajzi nevekkel: például emlékszünk még Robbie Williams tavaly nyári Budapest vs. Bukarest bakijára? De a celebnők celebnőjével, Kim Kardashiannal is előfordult már, hogy csúnyán benézte.

Már egy hete figyeljük mosolyogva a következményeit annak, hogy Snoop Dogg véletlenül Bogota helyett az erdélyi Marosbogátot (Bogata) jelölte be Instagramra feltöltött fotóján. Később a település polgármestere meghívta a rappert, aki el is fogadta a meghívást, és ha valóban él a lehetőséggel, úgy káposztalélevessel és nyárson sült disznóval fogadják. De nem ő az egyetlen híresség, akinek gondjai vannak a földrajzi nevekkel.

Robbie Williams és a szokásos Budapest vs. Bukarest

A tavalyi Sziget fesztiválon Robbie Williams érkezését nagy felhajtás kísérte. Annyira megsértődött azon, hogy ki, kivel, hol és mikor fotózhatja őt, hogy kis híján le is fújta fellépését néhány félreértés miatt. Persze a rajongókhoz megpróbált kedves lenni, és budapesti landolása után nem sokkal egy korábbi bukaresti koncertfelvételt osztott meg kedvcsinálóként a Twitteren. Ezután a magyar közönség azt találgatta, hogy az énekes vajon azt hiszi, hogy visszatért Bukarestbe, vagy csak épp egy erdélyi fellépés trailerével próbálja hangulatba hozni a magyar közönséget.

01robbiewilliams.jpg

Kim Kardashiannak minden Sydney, ami Ausztrália

A világ egyik legismertebb tévés személyisége szerint Sydneyben található az ausztráliai Jervis Bay, ahol a napsugarakat élvezte. Ha neki nem is, de a 64 millió követője közül azonban sokaknak feltűnt, hogy a fehérhomokos tengerpart onnan több mint háromórányi autóútra fekszik.
02kimkard_1.jpg

Wayne Rooney sem találta el

A Manchester United játékosa a múlt hétvégén Szent Patrik napját ünnepelte csapattársaival. A képhez fűzött megjegyzésében azonban a zöld-fehér-narancssárga ír zászló helyett Elefántcsontpart lobogóját sikerült megtalálnia az emotikonok között.
03waynerooney.png
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://media20.blog.hu/api/trackback/id/tr318518528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jet set 2016.03.23. 23:29:04

Azért neked is sikerült Bukarestet Erdélybe helyezned.
süti beállítások módosítása