Médiaforradalom az ATV-n

2014. április 11. 11:01 - Sandor Krisztián

A magyar televíziózás virágkorát éli ezekben a napokban – már ami a riporteri szereptévesztést és az objektivitás unortodox felfogását illeti. Hihetetlen erős mezőny gyűlt össze a pezsgő színtéren, de vajon ki gurította közülük a legnagyobbat? Obersovszky Péter? Kálmán Olga? Dehogyis, mind visszaülhetnek tanulni a Tanár úrtól! Vélemény.

 

Havas Henrik április 8-án, kedden fogadta az ATV Voks című műsorában G. Fodor Gábort, a Századvég stratégiai igazgatóját, és minden másodperce kötelező tananyag újságírásból.

  

Haladjunk sorrendben, mert rögtön magas színvonalú az indítás. A választási győzelmet követő Orbán-beszéd bejátszása után Havas nekifutásból rúgja rá az ajtót a vendégére: azonnal kijelenti, hogy a beszéd egyetlen mondatával sem ért egyet, majd lehengerlő lendületét megőrizve tájékoztatja a Fidesz gyenge eredményéről és a választási rendszer aránytalanságáról a vele szemben ülő Politikai Elemzőt. Érdemes megfigyelni a pimasz újítást, hogy milyen progresszív megközelítésből is értelmezhető a műsorvezető és meghívott kapcsolatának dinamikája egy beszélgetős műsorban, hiszen nemhogy kérdés nem hangzik el, de még a szakértőnek kell visszakérdeznie, hogy befejezte-e a monológot. (Erre miért nem gondolt még senki korábban?)

Havas lába viszont a nagy erőlködéstől beszorul az ajtóba, és kétségbeesetten kalimpál fogás után, hogy ne essen akkorát hanyatt, mint az ólajtó. Meg is találja: G. Fodor Gábor három perc után jut először szóhoz, de csak pillanatokra, hogy egy szerencsétlen futball hasonlat apropóján rögtön belé is fojtsa. A Tanár úr résen van, őt nem lehet csak úgy átejteni ócska metaforákkal, és az asztalra csap a hiteles tartalomszolgáltatás furkósbotjával: kétségbe vonja a vendége szakértelmét  labdarúgásban! Ennél a pontnál a nézők szemében komoly válságba jut a politológus hozzáértése és hitelessége. Hogy merészel valaki politikát elemezni, ha még a focihoz sem ért? Hát ezért tart itt ez az ország.

havas.jpg

 (Forrás: 444.hu)

A független média doyenje kezéből kicsusszan a gyeplő és az eddig a pártatlanság vékony mezsgyéjén ügyesen egyensúlyozó Havas padlót fog. G. Fodor annyira megörül, hogy végre elmondhat egy összetett mondatot, hogy egyáltalán nem zavartatja magát, hogy a tiszteletbeli Fidesz-szóvivő szerepét osztották rá – de ha már így alakult, az objektív elemzői felfogás jegyében köszöni szépen, elfogadja. A műsor ebben a pillanatában teljesen levetkőzi mindenféle felszínes formai és tartalmi kereteit, új szintre emelve az információszolgáltatás művészetét. Havas sebzett vadként támadásba lendül és – persze minden személyeskedést mellőzve – beolvas vendégének több fideszes politikus intellektuális képességét illetően, számon kéri vendégén Németh „Rezsicsökkentő" Szilárd és Papcsák „Zuglói földesúr" Ferenc kiesését a parlamentből, meg egyébként is – még mindig semmi személyeskedés! , mi az, hogy nem olvas Spirót? Csörtéjét követően, miután az idő kétharmadát (billegő kerületek nélkül) végigbeszélte, nagyvonalúan megadja az utolsó mondat jogát vendégének, amit csak háromszor szakít meg, az enyhülés gesztusaként.

Ritkán adatik meg az alkalom, hogy egy forradalom a saját szemünk előtt menjen végbe. Ezen a héten az ATV már bebizonyította, hogy lehet újat mutatni a minőségi tájékoztatásban, amikor beszélgetős műsorában Kálmán Olga repetitívebb volt, mint egy másfél órás Coronita mix, de ez sem készíthetett föl minket Havas Henrik nagy dobására, a politikai cicaharc és kereskedelmi tévés kibeszélőshow-k habkönnyű zsánerfúziójára. Tanári munka.

95 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://media20.blog.hu/api/trackback/id/tr676015278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

grigorij 2014.04.11. 12:21:00

Na jó!
Először is egyszerűen komolytalan, ha egy indexes bérblogban cikiznek bárkit is az újságírás kapcsán.
Ha valahol nincsenek valódi, hiteles és szakmailag elfogadható "újságírók", az pont a blogvilág, ahol szinte minden önjelölt idióta blogban oszthatja az észt.
A blogvilág szégyene ráadásul az index. ahol már a sajtó alaptörvényeit gúnyolva blogokba szervezik ki a tahóságot, amiket aztán a címlapont jelentetnem meg.
Nincs olyan alja a havas, mint amikor egy sixx a címlapon bazmegol, faszozik meg egyéb kozmopolita trendiséggel cizellálja a mondanivalóját.
De nem ez a lényeg!
Az a lényeg, hogy a posztolótól még soha nem olvastam például a KÖZTÉVÉ "össztűz" - most nem tudom a pillanatnyi műsornevet - műsorában szaros nyelvű fideszpribékek a huthgergővel és a borsos pszichopata (valami szirmaikicsoda, a szokásos 160 centijével), beszűkült szemmel, gyűlölettel kérdező rovatfigura minden sajtóalapot letarolva kérdezgetik a delikvenst, azt szóhoz jutni nem hagyva, a saját náci prekoncepciójukat a kérdezett szájába hazudva ömlesztik a fideszes pártszart annak nyakába-arcába! Majd ha jobbikos jön, akkor annak gégéjéig benyalva smúzolnak!
Szóval nehogy már egy indexes blogger egy MAGÁNTÉVÉ emberével akarjon negatív sajtót prezentálni, miközben önmaga selejtjéről, vagy a adófizetők pénzén működtetett csatornán napi rendszerességgel elkövetett bűncselekményekről meg mélyen hallgat!

sterimar 2014.04.11. 12:24:09

Véletlen láttam a műsort élőben is, amit Havas művelt, az kritikán aluli volt.

grigorij 2014.04.11. 12:27:04

"A független média doyenje kezéből kicsusszan a gyeplő és az eddig a pártatlanság vékony mezsgyéjén ügyesen egyensúlyozó Havas padlót fog. "
Hát ez meg...
Te marhafej!
Az ATV NEM VOLT és nem is lesz független média! Ahogy a Hírtv vagy az Echo sem!
Ha már ez sem jön át, akkor vagy hagyd a bloggerkedést vagy ismerd be, hogy szándékosan hazudsz, csúsztatsz!
A magántévék/rádiók a tulajdonosnak tartoznak elszámolással!
Akár ettszik ez neked, akár nem!
Én nem ugatok bele sem a hírtv, sem az echo dolgaiba, mert nem érdekelnek, ahogy a kurucinfón is az jelenik meg, amit ők akarnak, és persze az index is alkalmazhatja az ország összes baromarcúját!
De nehogy már számon kérjük például a kurucon, hogy nem ültet virágot a zsidók sírjaira! És az ATV-n se, hogy nem bratyizik ócska nácikkal!
Az ATV nem független, az ATV alkalmazottjai nem pártatlanok, így a poszt hazug és hangulatkeltő!

grigorij 2014.04.11. 12:28:33

Egyébként nem láttam a műsort és magasról szarok havasra!
A hazai médiát azonban nem ő, hanem az ilyen hiteltelen, önjelölt noname, rejtőzködő kritikusok szarják telibe!
Írj a szirmairól!

Cny 2014.04.11. 12:33:35

Szerintem meg jó beszélgetés volt - az interjúalany sem hagyta lehengerelni magát. Mindkét résztvevő érvelése hasznos információkat tartalmazott.

G. Attila · http://hatarontul.wordpress.com/ 2014.04.11. 12:39:25

Az ATV egy média, az Index is, a Hir Tv is, a köztévé is. A média véleményformáló. Nagyon komoly hozzászólások vannak, úgyhogy én is azon a szinten leszek, csak a közérthetőség kedvéért:
Véleményformáló, mi a bús lófaszt nem lehet ezen megérteni? Rohadtul nem izgat engem, hogy kinek mi a tulajdona. Amíg az embereknek szól addig vagy normálisan tájékoztatnak, vagy betiltjuk az egészet a francba. Ne mondja nekem senki, hogy ez így van jól, és aki felháborodik, az hülye. Aki elfogadja, az hülye. Más eszküz nincs, de ki tudjuk röhögni ezeket. Akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. Ne mentse nekem senki azzal a riportokat, hogy a másik oldal is. Igen ők is, és ti is ugyanolyan csúsztató, manipulatív mocskok vagytok az ATV zrt. -nél, mint amilyennek őket tartjátok.
Eszem megáll. Vannak emberek, akik tudják, hogy amit kapnak, az nem igaz, hogy véleményeket hallanak, nem információkat, és képesek azt mondani, hogy ez így jó, így van rendjén. Mert ők azt várják. Hihetetlen, beismerik, hogy nekik az a manipulált szenny kell, és kész, hogy tudják azt szajkózni. Váó, na most gondolkodtam el komolyan azon, hogy cenzust a szavazásoknál, és nagyon kemény szabályzást a médiában. Nem érdekel, hogy nem demokratikus, nekem a hülyék a fejem felett ne döntsenek.

Crass 2014.04.11. 12:58:41

Tanár úr? Ez a cím valamikor rangot jelentett. Ma már ráakasztják mindenféle szinvonaltalan elmebetegre a haverok. Csak elégszer kell elmondani, leírni, a jó nép meg elhiszi. Ez a nímand, aki kizárólag a haveri maffia által magasztosult fel bárkit kritizál, mocskol, kioktat, akit rosszkedve megtalál. Kenyéradói persze tabunak számítanak, ö mindig tudta, hogy a kenyér melyik oldala vajas. Most úgy tünik, hogy a pánik öt is elérte és a zsurnalisztika megcsúfolásának újabb csimborasszóit sikerül megmászni. Ha már a földrajzi hasonlatoknál tartunk, ez a senkiházi élö egyenes adásban keverte össze Thaiföldet Malajziával. Dehát a régi káderek jól tudják, hogy a sikerhez elég, ha bíznak rákosi vagy az éppen aktuális póráztartó elvtársban. Más tudománya ennek a pojácáknak nincs!

dr kíváncsivagyok 2014.04.11. 13:02:48

Havas stílusát mindenki ismeri és az elvárásoknak megfeloen kezelte ezt a kozpénzzel kitomott majmot !
G.Fodor okos ember és egyenes válaszokat sosem ad...minden kérdést megkerul és viszonyít a másik oldalhoz !
Simulékony geci...

dr kíváncsivagyok 2014.04.11. 13:06:07

@Crass:
" Más tudománya ennek a pojácáknak nincs!"

Persze , számotokra Fideszmajnmok , Obersovszky az elalon...

varnai 2014.04.11. 13:06:14

A riporter és a riportalany közti beszéd aránya max. 1/4 3/4 kell legyen. Én G. Fodor helyében kijöttem volna.

hanta boy 2014.04.11. 13:15:20

Azért azt megkérdeztem volna Havastól, hogy milyen volt befogott orral szavazni a ballibsikre, ahogyan azt előzetesen ígérte, sőt erre buzdított mindenkit....

Gondolom mindenki hülyének a szavazókörben!

Azt pedig akkor is megérthetné az a totál kretén Havas, ha az elemi második osztályát is nehezen végezte el, hogy az egyéni választókerületekben nem számít a győzelem aránya, hanem csak a győzelem számít!

Mindegy milyen arányban győz övé a mandátum! 2010-ben átlagosan 53 - 20-ra győzött a Fidesz, most 45 - 25 arányban.

A listás szavazatok aránya:
Fidesz 45% ...... 37 mandátum
MSZP-E14-PM-DK-Liberálisok 26% .... 28 mandátum
JOBBIK 21% ..... 23 mandátum
LMP 5% .... 5 mandátum

Mi ezen az érthetetlen?

Gondolom ezt mindenki megérti Magyarországon, csak az a totál hülye Havas nem.....

MSZP Afrika Korps 2014.04.11. 13:16:23

Jó karikatúra a független médiáról.

Az elkeseredés a hibbant zsidóTVben minden magyarnak őszinte örömére szolgál.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2014.04.11. 13:23:56

A taxis nyikhajt még mindig futtatja a baloldali média?

nnnnnnnn 2014.04.11. 13:27:31

igényes ez az atv. még szerencse hogy nem nézem.

fesztiválozó · http://legyenrend.blog.hu 2014.04.11. 13:27:37

Ez a G. Fodor gyerek nem tűnik hülyének.

csak egy néző 2014.04.11. 13:29:32

Nem is értem a háborgás okát, vagy az itt föcsögő bloggerek még nem is látták a köztévét, a HIR és az ECHO kanálisokat? Ezekhez képest Havas (aki nem a szivem csücske) még úriember volt. Eleg csak megemliteni a lárva arcú hir tv-s luvnyát Kovács Andreát, Nagy Katalin elvtársnőt, Gajdics Ottót és a riporterek ászát Császár Tibort, vagy a másik kanálison Bayer Zsocót, Boros Bánk Levit, Pindroch Tompit, Huth Gergőt, Vámos Györgyöt a matuzsálem elvtársat ezekről, amikor nyíltan, élő adásban szembesítik őket a a hazugságaikkal, csúsztatásaikkal, lepereg róluk, mint kutyárol a viz, olyan simán rezzenéstelen pofával hazudnak tovább, mintha mi sem történt volna, mint egy papagáj, ha egyáltalán engedig szóhoz jutni a behívott vendéget. Úgy, hogy egyik oldalnak sincs bármit is a másik szemére vetni, mert mindkét oldalon bőven lennének, akik pályázhatnának tuti sikerrel a magyar Oberszopky-díjra.

csak egy néző 2014.04.11. 13:31:30

Na itt a legnagyobb barom ez a @$$$=$$$: és még csak észre sem veszi.
"igényes ez az atv. még szerencse hogy nem nézem"
De véleménye van a gyökérnek. Behubesza!

nnnnnnnn 2014.04.11. 13:38:29

@csak egy néző: milyen érzés hogy megint kétharmada lett a fidesznek?

Crass 2014.04.11. 13:42:08

@dr kíváncsivagyok: Fideszmajom? Keversz valakivel, talán azzal az alakkal aki épp anyádról mászott le! Nem szidom öt( nem az ö büne, hogy gyermeke szövegértési problémákkal küzd!). Napi jócselekedetként leírom neked és a többi balfaxnak,hogy a frityisz médiagarnitúrája azok szellemi emlöin tanulta az objektivitást és a gáncstalanságot, akik ma - mint hh - továbbra is pofátlan, gátlástalan stílusban oktatnak ki bárkit. Müsoraik, nem az alany interjúi, hanem monológokba bujtatott szellemi magömlések a gazdi aktuális direktivái szerint. Ellenkezés, vagy nem megfelelö intenzitású egyetértés esetén ez alakul át rögtön ítélö bírósággá, a felmentés esélye nélküli verbális kivégzöosztaggá. Csak ez egyre kevesebb embert érdekel, és már alig néhányan hisznek handabandájuknak. Es ez így jó!

márpedig a fidesznek mennie kell 2014.04.11. 13:42:21

@sterimar: havasnak most igaza volt gazemberek vannak hatalmon.

csak egy néző 2014.04.11. 13:45:52

@$$$=$$$:
Öcsém, ha hiszed, ha nem nagyon jó érzés, hogy nyertetek. Mert így ez az egész szar a ti nyakatokba fog ömleni, bizonyára te még a szád is kinyotod majd, hogy nehogy pocsékba menjen egy csepp szar is. Jó étvágyat hozzá.
Addig is élvezkedj a haveroddal a csodált vezéred fotójára.
pctrs.network.hu/clubpicture/1/7/5/9/_/16_szijjarto_petike_netezikgif_1759199_9238.gif

MSZP Afrika Korps 2014.04.11. 13:47:23

Olyan mikor lesz,hogy Kálmán Olga interjú Havas Henrikkel?

Már nagyon várom. Lehetne ketrecharc is az ATV-ben, vagy holo-valóság show, az legalább hiteles lenne.

nnnnnnnn 2014.04.11. 13:48:12

@csak egy néző: ne haragudj, nem szoktam megnézni maszopnyik kutyák által küldött linkeket. örülök viszont, hogy akkor nem vagy szomorú, nem venném a lelkemre, ha rossz kedved lenne amiatt, hogy újabb 4 évig nincs beleszólása az általad kedvelt pártoknak a politikába és az ország dolgaiba.

vNHM 2014.04.11. 13:56:13

Miert hivjak sokan ezt a faszt tanar urnak? Eros lenne az neki, kocsognek!

pástétom 2014.04.11. 14:05:38

A közpénzzel kitömött talpnyaló G pont Fodor G.-k mondjuk nem is nagyon érdemelnek mást.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2014.04.11. 14:11:48

A legnagyobb az lett volna, ha GFG hagyja, hogy HH végigmonologizálja az egészet.

roqfort 2014.04.11. 14:18:15

A minap én is megkommentáltam az összes ATV riportert Kálmán Olga Schiffer riportja okán, akkor kifelejtettem megemlíteni a "jók közt még jobbat", Havas Henrik tanár úrat. Egyetértek a blog szerzővel, katasztrófa az öreg. Már csak saját magával képes kommunikálni.
De erre a szócsatára ami itt kibontakozott, eszembe ötlött Szabó Anett Hír TV-s riporter végtelenül mély primitív riportja az ex-NAV-os Horváth Andrással. Ott rúgott meg kötött bele ahol csak érte. Na akkor lettem biztos benne, annak a pasasnak 100% igaza van, a hatalom vastagon szaros ebben a NAV ügyben. Az a nő igazi fluffer-ként viselkedett, látszott a póráz nyakörv nyoma is a nyakában. Szóval kénytelen vagyok belátni, ebben az országban a médiának nevezett genny láda tele van pénzért szopó-nyaló kurafiakkal és kurvákkal. Mondjuk Obersovszky a Mester, a többi törekszik nem lemaradni.

2014.04.11. 14:18:45

Égnek a zsidók mint a rongy, a bolsevik médiájukkal együtt.

csak egy néző 2014.04.11. 14:19:15

@$$$=$$$:
Gyenge vagy és fárasztó, kicsi csicska.
Ásít.

csak egy néző 2014.04.11. 14:27:42

@$$$=$$$:
Ja és kis csicska, arra, amit a bloghoz itt kommenteltem, azt persze nem sikerült megcáfolnod, neked sem és a többi fidóta köcsögnek sem.
Nem is értem a háborgás okát, vagy az itt föcsögő bloggerek még nem is látták a köztévét, a HIR és az ECHO kanálisokat? Ezekhez képest Havas (aki nem a szivem csücske) még úriember volt. Eleg csak megemliteni a lárva arcú hir tv-s luvnyát Kovács Andreát, Nagy Katalin elvtársnőt, Gajdics Ottót és a riporterek ászát Császár Tibort, vagy a másik kanálison Bayer Zsocót, Boros Bánk Levit, Pindroch Tompit, Huth Gergőt, Vámos Györgyöt a matuzsálem elvtársat ezekről, amikor nyíltan, élő adásban szembesítik őket a a hazugságaikkal, csúsztatásaikkal, lepereg róluk, mint kutyárol a viz, olyan simán rezzenéstelen pofával hazudnak tovább, mintha mi sem történt volna, mint egy papagáj, ha egyáltalán engedig szóhoz jutni a behívott vendéget. Úgy, hogy egyik oldalnak sincs bármit is a másik szemére vetni, mert mindkét oldalon bőven lennének, akik pályázhatnának tuti sikerrel a magyar Oberszopky-díjra.

Le Orme 2014.04.11. 14:43:06

@csak egy néző: Kovács Andrea (Hír tv) nem lárvaarcú, jól néz ki.
Havas tahó.

majomábécé 2014.04.11. 14:48:15

atyaég, és ő tanított egykor újságírást... öntelt pöcs.

Netuddki. 2014.04.11. 15:09:48

Ez van amikor a hóhért akasztják. A századvég "elemzői" a fideszes, "köz"-nek csúfolt rádióban szokták delente az ellenzéket köpködni és az orbán valagát nyaldosni. A kis közpénzen élősködő seggdugasz megkapta amit érdemelt. Ennyi.

MAXELL birkaman buzizó \\http.birkafing.org 2014.04.11. 15:12:06

@Le Orme:
A bolgár közszolgálati kettesen is van egy helyes bemondónő, csak bajszos :(

csak egy néző 2014.04.11. 15:15:29

@Le Orme:
Ha csak dugni kellene arra tényleg jó, csak ne akarj vele beszélgetni. Figyeld a képét, amikor élő adásban szembesítik a hazugságával.

kolgét 2014.04.11. 15:16:33

@Crass: "már alig néhányan hisznek handabandájuknak."
Hogy te mekkora balfasz vagy! Nézzél már a táblára!

Bogyó 2 2014.04.11. 15:37:15

Havas valóban nem volt magánál, elragadták az indulatai. Kiesett a szerepéből amatőr módon. nem szabad ezt így csinálni még egy magánTV-ben sem, itt nem arról volt szó, hogy érzékelteti a véleményét, hanem arról, hogy nem hagyta a másikat megszólalni. Ez neveltetési, illembeli kérdés. Komoly hiba, nem lehet ezt így. Ez a formai rész.
Tartalmilag meg kurvára igaza volt, és az is igaz, hogy ő a saját oldalnak nevezhetőkkel is vitázik, leminősíti őket.
Mikor hallasz te csak enyhe kritikát is a HÍRTV-n, vagy a közmédiában dolgozóktól Orbánra vagy Lázárra mint trónörökösre?

Megmondom, soha! Azt a szervilizmust ami ott megy soha nem tudja az ATV alulmúlni, még a közelébe sincs, de azt a pocskondiázást sem, amit a másik fél kap.

Ha valamit oktatnak majd, hogy miképpen lehet a hatalommal maximálisan visszaélni a közmédiában, és valami egészen gusztustalanul egyoldalúvá, néphülyítővé tenni, az az M1 híradója!!!

A Havas ügy a mindennapi M1-hez képest felejthető.

Bogyó 2 2014.04.11. 15:43:38

@$$$=$$$: Ha én x párt szavazója lennék, engem zavarna, hogy úgy gyakorolna a pártom alkotmányozó többségű teljhatalmat, hogy a szavazók többsége az ellenzékre szavazott. Sőt, nagyon zavarna!
Nem akarnám az akaratomat erőszakkal rátok erőltetni.

De sajnos azt is tudom, hogy benneteket ez nem zavar és minden lelkiismeretfurdalás nélkül megteszitek.
Már csak egy lépés, hogy nyíltan felvállaljátok, hogy nem vagytok demokraták se, s megmagyarázzátok, hogy mennyivel jobb az, ha apuci eldönt helyettünk mindent.

Olyan ez mint a külhoni magyarok szavazati joga. Először állampolgárságot se, aztán igen. De szó sincs szavazati jogról. Aztán de mégis.
Szép lassan ezt is beadagoljátok, mert sajnos működik és kiíratkozhatunk a kultúrnemzetek közül.

Behajtó70 2014.04.11. 15:47:10

@grigorij: amint ugye Tőled is már milyen sokat olvastunk a KÖZTV-n 7 évig sugárzott havashenrikes, farkasházis, verebeses NAPKELTE politikai balradőlésének mély elítéléséről!

Vagy nem? Vagy csak a pofátok nagy, de nektek lehet balra dőlni?

Akkor szerényen, balra döntve a fejedet, cseréld ki a biciklid kormányát, és ahogy mondani szokás: toldd el a bringát! Akkor gyere legközelebb, ha objektív leszel....addig Te sem vagy különb azoknál, akikt birálsz!

Crass 2014.04.11. 15:52:24

@kolgét: Balfasz? Tükörrel társalogsz te csökött?
Annyiból egyébként igazat kell adjak, hogy még mindig túl sokan vannak, akik bedölnek a böszmefogás álnéven haknizó bagázsnak. De bízzunk benne, hogy további tömegek térnek észhez és nem adják szavazatukat ezeknek, vagy kihalnak mint t. gyula dinoszauruszpártjának támogatói. Ezt persze jelentösen felgyorsíthatná egy valóban szociális és baloldali párt felbukkanása. Reménykedjünk! Hátha!

sírjatok 2014.04.11. 17:07:28

Ha valakit érdekel még G. F. G. az ATV-n, itt is van egy műsor, hisztériázó, vészlátó ballib a műsorban 24:00-tól látható.

www.atv.hu/videok/video-20140407-hirvita-2014-04-07

♔bаtyu♔ 2014.04.11. 17:25:29

Én is ilyen Havas féle sérült ballibsiket kezelgetek itt, persze nem szívesen.

Megkérdezem mennyi az idő, erre jönnek a féloldalas baromságaikkal, érvként, miszerint valami ismeretlen kisfideszes elbaszta a ragot a múlt héten.

♔bаtyu♔ 2014.04.11. 17:26:56

@grigorij: Ez szerintem azért van, mert a te szinted már annyira lent van, hogy azt már értelmetlen követni.

♔bаtyu♔ 2014.04.11. 17:28:50

@grigorij: A mondat értelme szerint nem az ATV független, hanem Havas.

♔bаtyu♔ 2014.04.11. 17:37:42

@majomábécé: "atyaég, és ő tanított egykor újságírást... öntelt pöcs. "

Ha az újságírói eszközöket nézzük, nem véletlenül kiemelkedő a kuruc. Jobb stílus, nem magyartalan, nyelvtanilag és formailag kiváló, nyilván gondosan lektorálják cikkeiket.

Sok index cikknél már a cím elveszi a kedvem attól, hogy továbbmenjek.

videki gyerek 2014.04.11. 17:41:21

Eddig nem igazan neztem az atv-t, de mar ertem, hogy miert tartottak eddig Kalman Olgat sztarriporternek. Hat ahol ilyen a szinvonal, ott nem csoda, ha Kalman Olga a "sztarriporter".
Ez az atv egy kabare.
Es ez a feleszu Havas meg, mi francnak ultet oda valakit, amikor egyedul monologizalja vegig a musort.

mézesmackócskácska 2014.04.11. 17:44:43

inkább nem is hallgatom végig...

Én mindenkinél okosabb vagyok, és a focihoz is jobban értek.... meg egyébként is...

Mélyre szülyedtünk...
No comment...

Ne választási metóduson nyavajogjon a baloldal, hanem álljon fel, és tessék értelmesen küzdeni a populizmus ellen...

csak egy néző 2014.04.11. 18:07:25

Kedves fideszes kommerek. Az rendben van, hogy itt ekézitek Havast és a balos riportereket, de akkor írjátok már ide a névsort, hogy szerintetetk ki a jó riporter, akit nem anyáznátok? Kiváncsi lennék a listátokra.

trecska 2014.04.11. 18:23:58

Be volt baszcsizva, es merges h maradnia kell a zsé kategorias, minden mormalis tvbol kihullott segfejnek szocialis halot nyujto hitgyulis tvben.ennyi

2014.04.11. 18:24:56

@♔bаtyu♔: "Sok index cikknél már a cím elveszi a kedvem attól, hogy továbbmenjek."

Ennek ellenére most is itt baszod az anyád, hazug cserépkancsó.

trecska 2014.04.11. 18:25:12

@csak egy néző: a stilus maga az ember. mondj meg egy ilyen taplot a jobb oldalon, aki bebaszva vezet musort

trecska 2014.04.11. 18:26:06

@Orbán Mutyin: de kemeny vagy!:) mist aztan odabasztal

tisztapista 2014.04.11. 18:35:45

Havas nem baloldali, persze. Csak az ATV-n kíül már sehol nem kap szerepet. Jó az ATV, mert betölti a médiamúmiamágnes szerepet is. Aki a rendszerváltáskor nulla teljesítménye mellett, erőszakossága miatt képernyőre került, az már nem tud megváltozni, elhiszi magáról, hogy mennyire nagyszerű. Az ATV ezeknek az önámítóknak nyitott nyugdíjasotthont, ahol néhány műsorban még utljára kitombolhatják magukat, mielőtt a nézeteikkel együtt elenyésznek.

csak egy néző 2014.04.11. 18:41:21

@trecska:
Csak nem együtt "basztatok" be?
Honnan vagy ilyen tájékozott komám?

bölcsbagoly 2014.04.11. 18:54:24

@grigorij: esetleg magáról a témáról is valamit! mert amit előadtál azt akár a "tanár úr (?)" is írhatta volna....

bölcsbagoly 2014.04.11. 19:01:23

@Bogyó 2: te lüke, az ellenzék többsége úgy jött ki, hogy ők megkapták a 96+106+106 töredék szavazatukat is.A fidesz meg csak tízét teljesen, s 96-ét ahol +-ban nyert velük.
94-ben az mszp-nek 31%-volt a listán s mégis 60%-mandátumot kapott! Akkor nem tiltakoztál:

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2014.04.11. 19:32:30

hú de mérgesek a kis internetes vörös katonák, hogy kritizálni merészel a szent tudományt, illetve szektATV-t

úgy látszik miután schiffer-t lemocskolták maradt még szabad kapacitásuk bőven, a dzsihadra

trecska 2014.04.11. 19:37:11

Lehet irkalni sokfelet, de egy ujsagirot a stilusa kulonbozeteti meg a tobbi firkasztol. Most pontosan megkaptuk a havas stilusat. Kalmaolga rulez!

J.László 2014.04.11. 19:40:12

Havas Henrik Mesterházy és Szanyi után Közép-Európa legnagyobb prolija.

J.László 2014.04.11. 19:41:08

Kálmán Olgának jutott a negyedik hely.

J.László 2014.04.11. 19:44:14

@bölcsbagoly:
33%-uk volt listán és 53% mandátumuk lett.

Persze ez nem változtat azon, hogy a régi választási rendszer is torzított a győztes javára.

Erről mostanában úgy hallgatnak a libsibolsik mint a sír. De ez legyen az ő bajuk.

ob.szerver 2014.04.11. 19:48:42

Én azt kérdezném meg G.Fodor úrtól, hogy mire fizettek ki a Századvégnek 5 milliárd közpénzt. Jó lenne látni egy elszámolást arról, hogy mi került ennyibe, és hogy az adófizetők pénzéért arányos ellenszolgáltatást nyújtottak-e.

tisztapista 2014.04.11. 19:58:33

Olyan okos itt mindenki, amikor a választási rendszerről van szó. Pedg csak olyan mint az olimpián a súlyemelés:

Lefogadom, hogy az ezüst és bronzérmes együtt nagyobb súlyt emeltek mint az aranyérmes. Ennek ellenére az aranyat az kapta, aki a legtöbbet emelte. A győztes javára torzít a rendszer? Nem is kicsit.

Az egyéni mandátumok kérdése is ilyen. Miért a választókörzet második vagy harmadik legtöbb szavazatot kapó képviselője számítana? Tökmindegy, hogy ők mennyit szavazatot szereztek, amikor nem tudták megverni az első helyezettet.

Nem tetszik a rendszer? Költözz olyan országba, ahol Baktalórántházáról bele tudsz szólni a Budapesti képviselő megválasztásába. Van ilyen ország egyébként? Persze, hogy nincs.

MSZP Afrika Korps 2014.04.11. 20:03:57

@ob.szerver: Biztos azért, hogy torzítsák a közvélemény kutatási adatokat.

Nem lehetnek igazak, hiszen minden 1000 válaszhoz 6 millió telefonhívás kellett = az egész ország rejtőzködő emeszpé szavazó.

Nyííííííííhahahahahhaha

Paul Summers 2014.04.11. 20:10:26

The winner takes it all, the loser's standing small. Gyurcsány ABBA-t énekel.
youtube.com/watch?v=BBQVRaMQANM

Az igazi Török Szultán 2014.04.11. 20:59:45

A Havas Henriknek kezd leesni, hogy hamarosan lehúzzák a klotyón. Hogy elment az utolsó vonat, nem jött össze a nagy visszatérés, győzelem helyett pofára esés lett, soha nem lesz már megmondóember. ezért ilyen ideges.

trecska 2014.04.11. 22:58:40

@csak egy néző: na, levagattad a hajad, proletar?

jogalany 2014.04.12. 00:48:35

Havas nem tanár Úr, hanem csak tanít. A magán főiskoláján.
Szokványos: aki nem tudja , tanítja.
Hol áll a büntető ügye? Csalásért.
Visszavehetné az eredeti nevét, mert ezt már lejáratta.

originalqszi 2014.04.12. 06:58:36

Havas olyan, mint Fábry, csak Fábryn lehet röhögni, Havson még sírni is fájdalmas:DDD

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.04.12. 08:20:00

Nem is értem Havas hogy a fenében kapott valaha is munkát, mint újságíró/riporter?!

És vazz, még tanítja is?!?!

Gfodor finoman szólva se a saját szakmája csúcsa, de most simán alázta Havast csak azzal, hogy alig szólalt meg.

Fekete napja volt ez az atv-nak, először Olga alázza le magát, aztán Havas csinál (ismét) hülyét magából.

2014.04.12. 08:25:45

@G. Attila: Teljesen igazad van, egyetértek.

kellys 2014.04.12. 09:34:04

@bölcsbagoly: internetrol hallottal mar?
nem gaz hogy a csusztatasodat 1 perc ellenorizni?
45%ot kapott, tudod, ketfordulos a valasztas, es utana 54%ot kaptak a parlamentben.
most a fidesz kapott 44% szavazatot es 66-67% mandatumot :)
akkor hasonlitsuk ossze szepen egyutt a szamokat, vagy menni fog egyedul?

kellys 2014.04.12. 09:46:14

@tisztapista: :DDD
olyan szep nezni amikor basszatok az ongolt zsinorban.

"Nem tetszik a rendszer? Költözz olyan országba, ahol Baktalórántházáról bele tudsz szólni a Budapesti képviselő megválasztásába. Van ilyen ország egyébként? "

nem, csak olyan orszag van, ahol a debreceni kepviselot romaniai hatar mellol valasztjak :D

csak nem veletlen azert, mert a lenyeg a kozvelemenykutatasi anyag volt, hogy ugy osszak szet a "polgartarsainkat, baratainkat", hogy vigyek az osszes mandatumot? nem kene adni a hulyet baszdmeg ;)

igy mar teljesen jogos, hogy 44%os listas eredmennyel 2/3 van, meg hogy a mandatumok 90%at a fidesz viszi. miert nem inkabb 100at? az is jogos lenne, ha az orszag 49.999999%a szavazna a fidesz ellen, de a fidesz igy is 100at vinne, hisz az osszes mandatumot megkapna, nem?

kellys 2014.04.12. 09:49:21

@J.László: kibaszott 1 perc. kurva sok?

1 935 719 45,16%* 209 54,15%

lassan mondom, hogy eljusson. k e t f o r d u l o s

bölcsbagoly 2014.04.12. 15:03:25

@kellys: hazudsz, hazudsz ,hazudsz! Csak az első forduló számit a listásnál+ II.fordulóban a függőben álló helyek töredékszavaztai!

bölcsbagoly 2014.04.12. 15:04:54

@kellys: ne dühöngj, mert megtalál ütni a guta! ha jó volt a törvény aminek alapján nyertetek 3x, akkor legyen nektek is jó ez! ácsi...

kellys 2014.04.12. 16:11:52

@bölcsbagoly:
1. nem tudom honnan veszed hogy duhongok, mosolyogva irtam a kommentem. bar ahogy elnezem, a "hazudsz, hazudsz ,hazudsz!" reszt, sajat lelkiviélagod vetited ki ram :)
2. 1 935 719 45,16%* 209 54,15%
felfogod a szamokat? :)
3. kerlek egyetlen dologra. szepen viritsd ide, mennyi mandatuma lenne a fidesznek, ha a mostani valasztasokat 2010ben tartottak volna? 67?
4. magyarazd el a logikajat, hogy egy debreceni belvarosi miert szavaz egyutt egy roman hatar mellettivel. varj, mar ertem, nem eleg nagy debrecen hozza, hogy onallo korzetei legyenek, de jaj ahhoz eleg nagy, hogy 3fele kaszaboljak. zavart erzek az eroben.
5. tudom nehez lesz a 2 bites agyaddal felfogni, de nem csak ti meg mi vannak, nem csak fideszes meg elenseg, meg vagytok, vagyunk, hanem van a szerencsetlen atlagszavazo, aki szanakozva nez titeket. probalom tagolni: nem vagyok mszp-es. vagy ahogy te csinalod 2 gutautes kozott:
nem vagyok mszp-es nem vagyok mszp-es nem vagyok mszp-es :)))
6. vannak az olyan faszok, mint te, akiknek eleg a szep stadion, meg a "barataim", meg a hasitunk mint allat, es aki nincs velunk de ellenunk, meg vannak az olyan allatok, mint en, aki szeretne latni nemi teljesitmenyt egeszsegugyben, oktatasban, allamhaztartasi reformokban, innovacioban meg ilyen szar dolgok. na es abban ez a kormany a legbalfaszabb az elmult 24 evben :) tapsolj hozza, en is azt teszem, mert kell meg 4 de lehet 8 ev, hogy az olyan bolcs (muhaahaaa :D) baglyoknak is leessen atantusz, kurvara nincs itt teljesitmeny csak lozung, mondas, kozhely, meg bloff. de vannak az olyan idiotak mint te, akik ezt benyaljak tovig.
es aztan kurvara peckesen szajkozzak a kommentszferaban, facebookon meg az eletben is a baromsagaikat, mert kurva szar lenne beismerni hogy atbasztak oket es meg vigyorogtak is hozza :)

ugyhogy hidd el, en csak orulok hogy megint meglett a hatalmas gyozelem, elore polgartarsaim, legyen meg 2018ban is, majd max 2022ben leesik az olyan faszoknak is mint te, hogy palizzak man x eve :)

kellys 2014.04.12. 16:19:30

@bölcsbagoly:
imadom a vitakulturatok :)
be kene vezetni a birosagokon is.
bela gyilkos birono, de 2 eve vedtem pistat, az is az. felmentes? :DD
nem csoda hogy tapsoltok a "romai cirkuszoknak" :)

bölcsbagoly 2014.04.12. 16:28:32

@kellys: 1. nem érvezem a hülye vigyort sem, cinizmussal megfejelve.
2. nem fogom fel, mert érthetetlen hablaty.
3. te teljesen bolond vagy??? Miért lenne kevesebb? akkor is megnyerte volna szinte az össze egyénit, még többet is most.
4. ne hazudozz! mindenki arra a jelöltre szavazott, ahol a lakhelye volt! Az átjelentkezettek is. Ha a körzet határa a határig ér, akkor mindenki aki ott lakik.
5. te nem mszp-s vagy hanem egy fideszfóbiás félnótás.
6. hablayt a köbön, zuhanyozz le hideg vízzel...

kellys 2014.04.12. 16:50:28

@bölcsbagoly:
segitek, a 2bites agyadnak szuksege van ra :(
1 935 719 45,16%* 209 54,15%
elso szavazatok szama masodik aranya (nem 33 :( ) mandatumok szama illetve aranya (nem 60) :( olyan kis hazudos vagyok nem, en mondtam a 60%ot es a 33at is.
3. akkor tajekozodj
index.hu/belfold/valasztas/2014/04/07/1998_ota_nem_szavaztak_ilyen_kevesen_a_fideszre/
vagy
index.hu/chart/2014/04/09/valasztas_chartokban/
es
index.hu/belfold/2014/04/07/ebesz_a_kormanypart_elonyt_elvezett/
4. neked ez a hazudozas a maniad, persze ertem en, mindenki magabol indul ki :)
mondom magyarazd el, miert van az, hogy a debreceni belvarosi emberke egyutt szavaz a romaniai hatar mellett elovel. ez nem hazugsag te 2bites, hanem teny. tessek megint tajekozodni, arra (is) van az internet, nem csak arra, hogy hazugozzunk :)
5. kommunikacios csavar. sertegessuk a vitapartnert, ha mar az ervekbol kifogytunk. ugyes vagy :)
6. ujabb szep erveles. mehet a tobi koze :)

innentol ha nem problema nem folytatom veled a tarsalgast, vicces meg minden egy darabig 40iq-val lentebb tarsalogni, de eg yido utan uncsi.
izlelgesd a kommentjeim es probald meg feldolgozni ne csak write onlyban told (istenem pont az oktatasbol vonnak ki forrasokat, amikor duhong a funkcionalis analfabetizmus az orszagban :( )
:)
tovabbi jo hazugozast meg sertegetest nervtars, talalkozunk 2022ben, amikor lekapcsolom a villanyt, te meg bociszemekkel nezel korbe mert meg mindig nem vagtad... te voltal a pali az asztalnal.

bölcsbagoly 2014.04.12. 16:56:30

@kellys: kezeltesd a fóbiáidat, az új OPNI most a Mérey-ben van. Okvetlenül keresd fel őket! Különben nem fogod ezt a 4 évet ilyen lelkiállapotban kibirni.
süti beállítások módosítása