Ösztöndíjas lehetőséggel tanulhat a szakma legjobbjaitól

2017. február 14. 14:42 - Média 2.0

Az Independent Media Education Center (IMEC) ösztöndíjat hirdet két főnek a februárban induló marketingkommunikációs és PR-kommunikációs képzéseire. A képzések – melyeknek célcsoportja a szakirányú képzésben részt vevő diákok mellett a kommunikációs szakmában dolgozók -  egyben az ELTE Média és Kommunikáció Tanszéke által kínált szabadon választható, kreditpontos tantárgyak.

A 2015-ben indult Independent Media Education Center (IMEC) képzéseinek célja, hogy az egyetemi hallgatók és pályakezdők gyakorlati ismeretekkel tudják kiegészíteni elméleti tudásukat, ezzel támogatva szakmai fejlődésüket, és a munkaerőpiacon való sikeres helytállást.

imec_sas.jpg

Új előadók a tavaszi képzéseken

A tavaszi kurzusok új előadói között megtalálható:

  • Pintér Dániel Gergő kommunikációs szakember, a Media2.0 alapítója;
  • Nyáry Krisztián író, kommunikációs szakember, a Magvető Könyvkiadó igazgatója;
  • Kiss Anikó, a Music FM vezérigazgató-programigazgatója;
  • Csonka István, a Groupama vezérigazgató-helyettese;
  • Viszkok Fruzsi és Osbáth Norbi (Pamkutya) youtuberek.

 

A már dolgozó szakemberek számára a kurzusok betekintést nyújtanak a kommunikáció különböző területeibe, valamint elősegítik a tudásmegosztást az iparágon belül. Eddig több mint 250-en végezték el az IMEC valamelyik képzését és közel 80 előadó vesz részt az oktatásban, akik mind a kommunikációs szakma legelismertebb szakemberei közül kerülnek ki.

Hallgatói Ösztöndíj: ingyenes részvételi lehetőség

Hallgatói Ösztöndíj alapítója Horváth Magyary Nóra, a K&H kommunikációs ügyvezető igazgatója, társfinanszírozói az IMEC mellett Grosz Judit, a Microsoft marketing és operatív igazgatója, valamint Málnay B. Levente, az AMC Networks Central Europe vezérigazgatója, akik mindannyian az IMEC képzések előadói. A kezdeményezés célja, hogy tehetséges, rászoruló egyetemi hallgatók, pályakezdők számára lehetővé tegye a képzésen való térítésmentes részvételt. A kiválasztás kritériumai a szociális rászorultság mellett a jó tanulmányi eredmények és a közösség érdekében végzett munka.

A pályázatok beérkezésének határideje: 2017. február 16.

Az ösztöndíj-pályázati kiírása:
http://www.independentmedia.hu/osztondij

A februárban induló képzésekre regisztráció és program:
www.independentmedia.hu

További információk:
info@independentmedia.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://media20.blog.hu/api/trackback/id/tr6912258210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása