Mától a Guide@hand eseményajánlójából is elérhető meetupunk

2014. szeptember 09. 13:56 - Pintér Dániel Gergő

Az MTA SZTAKI felajánlásának köszönhetően mától okostelefonos alkalmazáson keresztül is elérhető  első kommunikációs meetup, amit a Média 2.0 blog csapata szeptember 16-án rendez meg.

2014_GAtH_Budapest_MeetUp_v1.png

Az előzetes regisztrációk alapján rengeteg emberre számítunk, így kérünk mindenkit, hogy lehetőleg a szakmai program kezdete előtt 30 perccel érkezzen az Ankertbe!

A beléptetéshez szükséges jegyet a rendezvény előtt néhány nappal elküldjük a regisztrációkor megadott email címére, így 12-e környékén már érdemes figyelni postaládáikat.

A levélben lesz egy QR-kód, amiben az adatai találhatóak: a neve, hogy melyik intézményt képviseli és az elérhetőségei. Mivel ezzel tud majd bejönni, így mindenképpen nyomtassa ki vagy hozza el a telefonján/tabletjén! Erre azért van szükség, hogy megjelenését adminisztráljuk, tudjuk tartani a kapcsolatot, és értesíthessük a későbbi meetupokról. 

A részletes program egyébként elérhető a Guide@hand Budapest eseményajánlójából is, melyet Google Playből és AppStoreból egyaránt letölthető. A fejlesztők kiemelt támogatóink, a Magyar Tudományos Akadémia Számítástechnikai és Automatizálási Kutatóintézetének munkatársai, akik hangos idegenvezető alkalmazások, online múzeumi tárlatvezetések és irodalmi séták leprogramozásával és értékesítésével foglalkoznak.

Szólj hozzá!
Címkék: meetup

A bejegyzés trackback címe:

https://media20.blog.hu/api/trackback/id/tr1006562033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása